EUR
Identitate
Vizuală
Titluri & Fonturi

Fonturile sunt caractere tipografice folosite pentru a crea text vizual atractiv și ușor de citit pe web. Fonturile pot fi folosite pentru a oferi și un sentiment de personalitate sau stil pentru un site web sau alt conținut online.

Fonturile sunt importante deoarece influențează percepția vizitatorilor despre site-ul web. Fontul potrivit poate face ca conținutul să fie mai ușor de citit, ceea ce poate face site-ul mai ușor de navigat și mai atractiv pentru vizitatori. Fonturile pot de asemenea ajuta la asigurarea unei expresii coerente a brandului și a mesajului pe care o companie încearcă să îl transmită.

Titlurile web sunt titluri HTML care sunt afișate pe ecranul de navigare și indică site-ul web pe care îl vizitați. Titlurile web sunt importante deoarece sunt folosite de către motoarele de căutare pentru a indexa și clasifica site-urile web. Titlurile web ar trebui să fie relevante, unice și să conțină cuvinte cheie specifice. Acestea sunt, de asemenea, folosite ca primul lucru pe care oamenii îl văd atunci când se plimbă pe web.

H1 / Roboto /Bold / 76px

H2 / Roboto / Light / 60px

H3 / Roboto / Regular / 48px

H4 / Roboto / Regular / 34px

H5 / Roboto/ Regular / 24px
H6 / Roboto / Medium / 20px
Subtitle 1 / Roboto / Regular / 16px
Subtitle 2 / Roboto / Medium / 14px
BUTTON / Roboto / Medium / 14px
Caption / Roboto / Regular / 12px

Body / Roboto / Regular / 14px​

Paletă de culori

Paleta de culori conține culori primare și secundare, care pot fi combinate pentru a crea nuanțe mai interesante. Paleta de culori trebuie să fie alesă cu grijă, deoarece culorile pot influența modul în care utilizatorii interacționează cu un site web. Paleta de culori poate face diferența între un design care atrage ochii și unul care este plictisitor. Unele palete de culori sunt mai potrivite pentru anumite domenii, în timp ce altele pot fi potrivite pentru orice domeniu. Paleta de culori poate ajuta și la crearea unei imagini de marca, așa cum a fost făcut în cazul brandurilor de renume.

Principală

Principală Variant

Secundară

Secundară Variant

Accent 100

Accent 80

Accent 60

Accent 40

Alb contrast

Logo Standard

Identitatea vizuală este o strategie de comunicare care se bazează pe simboluri și grafice pentru a crea o imagine coerentă și recunoscută pentru o anumită marcă sau companie. Elementele de identitate vizuală includ logo-uri, culori, fonturi, imaginile și design-ul. Integrarea web se referă la procesul de conectare a diferitelor elemente ale unei paginii web, cum ar fi imagini, text, video și cod de programare, pentru a crea o experiență web unitară și utilizabilă. Aceasta implică proiectarea și dezvoltarea de site-uri web care sunt ușor de navigat și oferă o experiență unitară, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează utilizatorul.

Iconițe

Iconițele sunt pictograme mici, adesea iconice, folosite pentru a comunica în mod eficient un mesaj. Acestea pot fi folosite pentru a indica numeroase activități, cum ar fi setarea de alarmă, partajarea de conținut, sau pentru a ajunge la pagina de contact. Iconițele sunt folosite în mod obișnuit în interfațele grafice, precum aplicații mobile și pagini web.