Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.korsairs.com a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii nostri. De aceea societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre producatori sau distribuitorii acestora. De asemenea, imaginile sunt orientative, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara o notificare prealabila din partea poducatorilor sau a furnizorilor.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Toate produsele comercializate de catre www.korsairs.com, cu exceptia celor semnalizate special, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor semnalizate special, certificatul de garantie este emis de catre Korsair Kapitan, iar garantia nu acopera aceeasi perioada ca la un produs nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui asemenea produs sunt aceleasi cu cele de la celelalte produsele similare noi.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori sau de importatorii autorizati ai acetora, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia produsului pe adresa kontakt@korsairs.com. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

3. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.korsairs.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societatea Korsairs Kapitan va fi rezolvat pe calea amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.korsairs.com vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC Korsairs Kapitan SRL sau cu partenerii acestuia.

Orice informatii specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.korsairs.com sunt disponibile in limita stocului.

Preturile produselor prezentate sunt exprimate in EUR si nu contin TVA. Pretul final se va calcula raportat la cursul BNR din ziua emiterii documentului fiscal. Preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre societatea noastra si client este considerata data emiterii documentului fiscal de catre SC Korsairs Kapitan SRL

7. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor. Pentru mai multe detalii vezi politica de returnare.